dimarts, 10 de gener del 2012

FORA DE JOC II. TRET DE SORTIDA. TOTS A LA REBEL!




Comencem a emetre informacions sobre el nostre projecte.

Avui us anunciem que la cimera dels Amics d'Alan Smithee ja ha donat el tret de sortida al FORA DE JOC II.

També informem sobre la xarxa d'entitats alternatives que col·laboren amb l'assumpte: Cooperativa de consum responsable Gafarrons, El Impulso Wilson, Stereo2, La Rebel i la Penya Bogarde.

Això ja és el primer exit del FORA DE JOC II. Seguirem informant.



Cicle Fora de Joc. Segona edició:
Quan els espectres juguen al marge


El dissabte catorze de gener hi haurà el tret de sortida de la segona edició del cicle Fora de Joc. Enguany reincidirem en la pista dels outsiders i convocarem espectres capturats des dels marges del corrent majoritari. Fora de Joc és un projecte destinat a desplegar biografies, perfils i obres de personatges dissonants amb els signes majoritaris de les seves èpoques. La Rebel serà l'escenari de la presentació d'aquesta edició i en aquest marc resoldrem alguns interrogants. La sessió del dissabte aclarirà les ombres de dubte que planen damunt l'enigma Alan Smithee, la poderosa dimensió del col·legiat Guruceta, les intencions d'un cicle outsider i les línies mestres de les biografies inquietants dels nostres protagonistes: Al Lewis, Daniel Johnston, Malcolm Lowry i el linier Matías. Serà, també, una vetllada farcida d'audiovisuals, pica-pica, copes i sorpreses.

La cita és a les 18.30 hores del dia 14 a la sala La Rebel (*).


(*) La Rebel, camí del Mig 4, Vilassar de Dalt

4 comentaris:

Adell El comodor ha dit...

segueixo a l'aparell i espero més txitxa

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Crec que tindreu un bon resultat amb la suma de tantes idees que desglossen un sumatori intens. Els arbitres son cientifics que han de fer interpretacions complexes resulta d'una ràpida avaluació de sequències i ho han de fer sense rebre l'influx dels elements exteriors que poden desviar l'encert. Alguns aplicavan el tractat de Fermat, altres tiraven per el mètode gràfic dels conjunts am diagrames de Ven i finalment els més agosarats calculen resultats amb taules logarítmiques combinades amb funcions i fins i tot observant figures geomètriques irregulats.

Sofre ha dit...

què significa la barreja de la cultura amb un arbit?

penyabogarde ha dit...

ha tornat l'espectre del col·legiat Guruceta que es passeja per tots els camps de futbol on juga el Real Madrid.

Torna amb força el gurucetisme!